Ara
FİLTRELER
BLOG SEÇENEKLERİ
Close

FİRMA PROFİLİ

 

Tarım işletmemizde çağdaş üretim teknikleri kullanılarak zeytindeki var yılı yok yılı farkının %10’un altına düşürülmesi hedeflenmektedir. Bunun için tüm plantasyonda damlama sulama tesis edilmiştir, dikim alanları tesviye edilerek düz alanlarda dikim yapılmasına özen gösterilmektedir, özel budama metodları kullanılmaktadır, bitki gelişimini olumlu yönde etkilemek üzere fülvik ve hümik asit yönünden zengin linyit katmanları belirli oranlarda toprağa katılmaktadır, hasat ağaçların sürgünlerini zedelemeyecek özel aletlerle yapılmaktadır.

Atay Holding grubuna bağlı tarım işletmemiz olan GIDATAY; Aydın Umurlu Organize Sanayi Bölgesinde 14.000 metrekare tahsisli alanda zeytinin çağdaş üretim tekniklerini kullanarak zeytinyağı elde edilmesi amacıyla 2009 senesinde zeytin sıkımına başlamış olup, bu sene de zeytin sıkımına artarak devam etmektedir. Yeni yatırımımızla 90 ton/gün zeytin sıkma kapasitesine ulaştık. Zeytin sıkımından sonra elde edilen her parti zeytinyağı ayrı ayrı tadılıp, duyusal karakterlerine göre sınıflandırılmaktadır. Zeytinyağlarımız üstün niteliklerinin muhafazası açısından ısı ve ışıktan koruyan, zeytinyağının içerdiği fenolleri en uzun süre muhafaza edebilecek azot korumalı krom-nikel tanklarda, iklimlendirmeli depolarımızda max. 25 °C’ye kadar saklama koşullarında ambalajlanacağı saate kadar beğeninize sunulmak üzere saklanmaktadır.

Zeytinyağı tesisimiz; ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemine, JAS, EU, NOP ve TR organik sertifikalarına sahip olup; zeytinyağlarımız otomatik dolum makinelerinde doldurulup, kendi laboratuvarımız ve akredite olmuş laboratuvar kontrolleri sonucunda tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.